Laura Ferrarini

Het meest typerend aan mij is dat ik een echt mensen mens ben. Verder ben ik ben naast ademcoach van vele markten thuis. Zo werkte ik jarenlang met veel plezier in het bedrijfsleven als management ondersteuner. Na twee grote nekoperaties kwam het ademwerk in mijn leven, dat was voor mij ‘life-changing’. Ik voelde meteen dat wil ik anderen ook laten ervaren. Als ademcoach maak ik tijdens het geven van het ademwerk dankbaar gebruik van rebalancing technieken en mijn ervaring in het oplossingsgericht werken. 
 

Tijdens elke ademsessie is het weer wonderlijk, hoe het bewust bezig zijn met de ademhaling zoveel positieve invloed heeft. Elke ademsessie is uniek en dat maakt het werken met de adem voor mij zo boeiend. Het mooie is dat we de ademhaling altijd bij ons hebben. Door meer bewust te zijn van onze ademhaling, kan het ons op elk moment of in een lastige situatie positief beïnvloeden. De adem kan zo krachtig en bevrijdend voor ons allen werken.

Ik werk graag samen met andere (adem)coaches. Samenwerken en daarin gebruik maken van elkaars kwaliteiten is voor mij verrijkend en maakt me blij. Elkaar aanvullen in diverse disciplines en kwaliteiten zorgt voor extra verdieping. Voor de deelnemers biedt dat een prettige setting. Om deze reden ben ik ook een samenwerking met het Ademcentrum Het Groene Hart aangegaan (zie www.ademcentrumhetgroenehart.nl).

Ik heb nog steeds veel affiniteit met het bedrijfsleven. Vanuit een andere invalshoek wil ik daar graag de verbinding maken. Er wordt op werkgebied nog veel van ons gevraagd. Stress en gevoel van moeten presteren, week in, week uit, komt ons allen bekend voor. Door bewust te worden van onze ademhaling kunnen we deze patronen herkennen, erkennen en veranderen. Letterlijk van hard werken naar werken met het hart. Daar ligt mijn hart. Blij word ik ervan om je daarin te mogen begeleiden.

Patronen weet ik inzichtelijk te maken en help je om deze te doorbreken, zodat je weer je eigen ruimte kan voelen. Cliënten ervaren mijn  rustige uitstraling, warmte, zorgzaamheid en speelse/lichte energie als prettig en voelen zich veilig.  Je bent welkom.