Sessie

Verbonden adem

Ademsessie individueel

Tijdens een individuele ademsessie doen we eerst een uitgebreide intake. Aan de hand van wat we bespreken, maken we een plan waar je aan wilt werken en wat het doel op de langere termijn is. Na de intake starten we de verbonden ademhaling op.  Tijdens de sessie laat de ademhaling zien wat er in jou leeft en waar er eventuele blokkades zitten. Blokkades kunnen zich op allerlei manieren laten zien op bijvoorbeeld fysiek, emotioneel of spiritueel niveau. Ik begeleid je op liefdevolle wijze bij alles wat je hierin tegenkomt. Er wordt indien nodig gebruik gemaakt van klank en drukpunten zodat we de ademhaling kunnen verdiepen en contact kunnen maken met eventuele blokkades. Het doel is dat je weer vrij, diep en vol kunt ademhalen, wat veel positief effect op je leven  en lichamelijk en emotioneel welzijn kan hebben.

Hoe ziet de individuele sessie eruit:

  • Intake en vaststellen doel op lange termijn en voor deze sessie
  • Actieve fase
  • Rust-/integratiefase
  • Delen van je ervaring

 

De ademsessie bestaat uit een actief gedeelte en een rust-/integratiefase. Daarna is er nog ruimte om te delen over jouw ervaring tijdens de ademsessie.

Met het volgen van minimaal 3 tot 5 sessies bereik je het meeste resultaat. Ik bied daar speciale trajecten voor aan, waarin we specifiek kijken wat je nodig hebt op dit moment en wat je graag wilt bereiken. We maken dan gebruik van coaching in combinatie met de ademhaling. 

Info over ademsessies op maat voor bedrijven, meer info klik hier

Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt, stuur me gerust een bericht. Ik zal zo snel mogelijk reageren. Voor contact klik hier.

Ademsessie in de natuur

Een ademsessie in de natuur is een fijne aanvulling op een normale sessie.  De natuur geeft extra verdieping aan de sessie door de elementen van de natuur. Mensen ervaren het ademen in de natuur als heel bijzonder en verrijkend.

De ademsessie in de natuur heeft dezelfde opbouw als een normale individuele ademsessie. Het uitkiezen van de voor jou veilige en juiste plek om te gaan ademen in de natuur, is vaak al een verdiepend deel van de ademreis.

Ademcirkel

In een ademcirkel wordt er geademd door meerdere ademers. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de verbonden adem. De energie van de groep helpt je als individu in de ademcirkel. Er wordt gebruik gemaakt van muziek. Het ritme van de muziek neemt je mee op je ademreis.

Ademcirkels geef ik in samenwerking met Ademcentrum Het Groene Hart, zie voor data en info ademcirkels Ademcentrum Het Groene Hart. 

Hoe ziet de ademcirkel eruit:

  • Korte voorstelronde en uitleg over het ademen
  • Actieve ademfase
  • Rust-/integratiefase
  • Korte deelronde hoe je deze ademreis ervaren hebt

Ademcirkels geven wij bij het Vijfde Huis in Gouda en Buurtcentum Swaenswijk in Alpen a/d Rijn.

Een ademsessie of ademcirkel op locatie

Ademen op locatie en/of met keuze van een eigen groepje deelnemers behoort ook tot de mogelijkheden. Informatie over de prijs etc. op aanvraag.