Previous slide
Next slide

Het leven is mooi, adem het…

Verbonden ademhaling

Een natuurlijke manier van ademen zonder pauzes tussen de in- en uitademing, als een cirkel zonder begin en einde.

Sessie

Van individueel tot ademen in een cirkel,
of ademen in de natuur.

Wie is Laura?

Het verschil tussen wie ik ben en wie ik wil zijn, is wat ik doe.

Podcast Geluksbesef

Podcast

Interview met Laura over ademhaling en geluksbesef.

Wat kan het ademen je brengen?

 • Diepe ontspanning
 • Meer energie
 • Een gelukkiger leven
 • Betere nachtrust
 • Zonder woorden aan jezelf werken
 • Etc.

Testimonials

"In een nogal roerige periode op mijn werk, heb ik een aantal fijne sessies bij Laura mogen doen Doordat ze in afstemming de juiste balans tussen druk en ruimte wist te geven, kon ik meer in contact komen met mezelf en wat er gevoeld wilde worden. De open en heldere blik op mijn gezicht naderhand iets wat me nog steeds raakt en het zichtbare bewijs van letterlijk en figuurlijk meer ademruimte!"

"Ademen met Laura lucht op! Letterlijk en figuurlijk. lk voelde me heel snel op mijn gemak bij haar en vertrouwde haar volkomen. Ze heeft me fantastische begeleid in het ademhalen via de buik en gaf me vertrouwen om verder durven gaan. Met de nadruk op durven. Tijdens de sessie durfde ik mijn angsten en gevoelens gemakkelijk boven te laten drijven. lets wat met "praatsessies" niet snel lukte. Laura voelde perfect aan waar ze mij moest aanrakern zodat ik dieper en verder kon ademen."

"De ademsessie heeft mijn lichaam en geest letterlijk een boost gegeven. De sensatie lichaam en geest na afloop van een ademsessie is onbeschrijflijk. Ik denk dat "opgeruimd" het beste woord is. Opgeruimd in lichaam en geest. Het lijf vol met nieuwe energie. Oud zeer krijgt ruimte, nieuwe inzichten dienen zich vanzelf aan. Laura coacht, door te praten, maar door vooral te laten voelen."

"Laura is een lief en prachtig mens, ik wens iedereen een ademsessie met haar toe. Probeer het maar, het is het beste cadeau aan jezelf."

" Als ik me nu onrustig of opgejaagd voel, ga ik even ademen. Gewoon een paar minuten haar techniek toepassen. Ook adem ik voor en na het sporten. Voor het sporten om mijn lichaanm klaar te maken voor de training en van energie te voorzien. Na het sporten om mijn lichaam weer rustig te maken. Het werkt! Ik heb meer energie en zit beter in mijn vel."

" Vandaag een ademsessie gehad onder begeleiding van Laura Ferrarini en Frans Bouwmeester van Ademcentrum Het Groene Hart… Het was meer, veel meer dan woorden kunnen zeggen… De energie stroomde, de spanningen, de tranen vonden een uitweg, de muziek resoneerde in heel mijn lichaam, trilde en begeleidde me… en uiteindelijk alleen maar de ervaring hoe liefde voelt… wow. Ik glimlach nog steeds."

""

Tarieven

Individuele sessie

85
 • d

Ademcirkel

In de natuur

In overleg
 • Individueel of groepssessie

  d

Tarieven

Online ademsessie

v.a. 55 euro
 • Intake en vaststellen doel op lange termijn en voor deze sessie
 • Verbonden adem
 • 1 tot 1.5 uur

Ademcirkel

v.a. 25 euro

Individuele sessie

€  85 (1 sessie)

 240 (3 sessies)

 375 (5 sessies)

Intake en vaststellen doel lange termijn en voor deze sessie

Verbonden adem

1.5 uur

In de natuur

Prijs op aanvraag

Individueel of groepssessie

Voor informatie, data een aanmelden ga naar www.ademcentrumhetgroenehart.nl Locaties: Haarlem en omgeving, Boskoop, Gouda

Aanmelden